You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bomboane Raffaello cu napolitana

Bomboane Raffaello cu napolitana
20 min
Timp de gatire
30 min
Timp de pregatire
20
Portii
    Ingrediente:
    – 2 foi de napolitane cu aroma de vanilie
    – 150g zahar pudra cu aroma de vanilie
    – 200g nuca de cocos
    – 200g lapte praf
    – un pachet de unt
    – 100g migdale intregi
    Mod de preparare:

    Aceasta reteta de Bomboane Raffaello cu napolitana iti vor aminti de gustul savuros al bomboanelor  Raffaello din comert. Se prepara repede, exceptand migaleala pentru a le monta bucata cu bucata, dar nu trebuie sa va ingrijorati pentru ca merita!

    Preparare Bomboane Raffaello cu napolitana

    Untul se mixeaza cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, urmeaza laptele praf, fulgii de nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite. Pasta obtinuta se lasa sa se odihneasca 30 de minute la frigider. 

    Urmatoarea etapa este sa modelam bomboanele de Raffaello.


    Luam din pasta o lingura si-i punem in mijloc o migdala. formam bile pe care le tavalim prin nuca de cocos. Procedam asemanator pentru fiecare bomboana in parte. La sfarsit va veti bucura de o multime de bomboane Raffaello cu un gust inconfundabil, delicios!

Alte retete culinare