You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pizza cu Ton

Pizza cu Ton
10 min
Timp de gatire
10 min
Timp de pregatire
2
Portii
  Ingrediente:
  Mozzarella 100 gr
  1 Conserva Ton
  Sos Pizza
  Ceapa Rosie
  Masline
  Mod de preparare:

  Pizza cu ton este prezentă în toate pizzeriile din lume. Tonul este un aliment care se păstrează foarte bine în ambalaje cutie clasice în ulei și, prin urmare, este utilizat frecvent ca ingredient în pizza pentru pizza, fie singur sau în combinație cu alte ingrediente, pentru a surprinde și de a satisface nevoile tuturor clienților.

  În supermarketurile mari sau mici, veți găsi diferite calități de ton ambalat, natural, în semințe de ulei, în ulei de măsline. Același ton din interiorul ambalajelor poate fi de diferite tipuri, toate sfărâmate sau în bucăți.


  Cel mai bun produs pentru a face o pizza bună, este tonul cu ulei de măsline și bucăți, pe care le puteți rupe pe pizza. Nu uita niciodată că pizza se naște ca un produs "sărac", așa că puținele ingrediente ... ... sunt bune.

  În acest articol am vrut să vă arăt care sunt cele mai comune combinații care sunt necesare în pizzeria care se poate face cu ton.

  Pizza cu ton și măsline: Tonul cu pizza si masline negre este preparat la baza unei pizza margherita la care se adaugă tonul maruntita și măsline negre înainte de a fi coapte.
  ton si ceapa.

  Pizza cu Ton și roșii : Lumina și nutritive, în același timp, se prepară pe baza unei franzele, se adaugă la tonul maruntita în ulei de măsline, roșii cherry tăiate asezonate cu putina sare și rozmarin, înainte de a fi coapte.


  Pizza cu Ton și anghinare: O altă combinație perfectă și cerere mare, cred că aceleași ingrediente sunt de asemenea folosite pentru a prepara una dintre cele mai populare sandwich-uri. Deși versiunea de roșii este foarte exigentă, este delicios să-l gustăm și cu mozzarella.


  Pizza ton și dovleceii: Două  ingrediente delicate una față de alta, fac pizza una dintre cele mai solicitate, nu pentru a acoperi aroma delicata a ingredientelor, această pizza se prepară fără roșii, dar cu un strat generos de mozzarella .


  Porumb și ton: Pur și simplu acoperit cu mozzarella, boabe de porumb dulce și bucăți de ton în ulei de măsline maruntiti înainte de a fi pus în cuptor. După terminarea gătitului, se adaugă frunze proaspete de busuioc.


  Pizza cu Gorgonzola și ton: Toată lumea o iubește, pentru tonul combinat cu gorgonzola picanta sau dulce, care face o pizza delicatesă.

Alte retete culinare