You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salata marocana de muraturi

Salata marocana de muraturi
Timp de gatire
Timp de pregatire
1
Portii
    Ingrediente:
    1 kg de gogosari
    1 kg de gogonele
    1 kg de conopida
    1,5 kg morcov
    1 telina
    1 hrean ras pe razatoarea mica.
     750 ML otet
    250 ml apa
    3 linguri de sare grunjoasa zahar dupa gust
    Mod de preparare:

    Cele mai bune muraturi mancate vreodata: Salata marocana de muraturi. 

     1 kg de gogosari taiati fideluta, 1 kg de gogonele taiate subtirel si ele, 1 kg de conopida , doar buchetelele taiate maruntel, 1,5 kg morcov rase pe razatoarea mare, 1 telina rasa pe razatoarea mica, 1 hrean ras pe razatoarea mica.
     750 ML otet cu 250 ml apa, 3 linguri de sare grunjoasa si zahar dupa gust se pun la fiert. Cand clocoteste bine se pun legumele si se oparesc vreme de 6-7 min , hreanul nu se opareste.
    Se scot cu o sita si se pun la scurs in site mari, la frigider pana a doua zi.
     Se face o maioneza dintr-un borcan de mustar de 300 gr de preferat dijon, eu am pus normal de Tecuci si 500 ml de ulei.
     Se scot legumele , se mai storc in pumn sa fie scursa bine zeama, punem hreanul, amestecam bine, punem maioneza si omogenizam. Punem in borcanele sterilizate si racite complet, capsam si gata.


    Este nebunie de buna, e musai sa aveti incredere in mine si sa o incercati.  

Alte retete culinare