You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Biscuiti fragezi cu unt

Biscuiti fragezi cu unt
20 min
Timp de gatire
30 min
Timp de pregatire
1
Portii
    Ingrediente:
    430 gr. faina
    230 gr. unt
    180 gr. zahar pudra
    1 ou
    esenta de vanilie
    1 plic de praf de copt
    Mod de preparare:

    Biscuiti fragezi cu unt (German Butter Cookies)

    Biscuiti fragezi cu unt se fac foarte usor si sunt extremi de buni, au o aroma delicata de unt, sunt usor crocante la exterior si moi în interior.

    Preparare Biscuiti fragezi cu unt :

    Au o aroma delicata de unt, sunt usor crocante la exterior si moi 

    Untul de mixeaza cu zaharul pudra. Adaugam oul, esența de vanilie, adăugam si faina cernuta impreuna cu praful de copt.

    Intindem aluatul si decupam biscuitii cu forme de biscuiti. 

    Asezam biscuitii pe intr-o tava tapetata cu hartie

    si îi coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10 minute.

    Decorare biscuiti fragezi cu unt :

    Pentru decor am folosit creioane pentru decor de la Dr.Oetker si bomboane decorative.

     

    Mai pot fi decorati cu glazura regala royal icing.

Alte retete culinare