You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bors cu carne de pui

Bors cu carne de pui
30 min
Timp de gatire
1 h 40 min
Timp de pregatire
1
Portii
    Ingrediente:
    carne de pui,
    1 ceapa,
    1 morcov,
    1/2 telina,
    1 patrunjel radacina,
    1 ardei gras,
    2 rosii,
    2 l apa, 1/2 l bors,
    1 legatura leustean,
    1 legatura patrunjel,
    sare

    Pentru taietei: 1 ou, sare si 100 g faina de grau.
    Mod de preparare:

    Bors cu carne de pui

     

    Carnea de pui se spala si se pun intr-o oala cu apa rece si se fierbe pe foc mic.

    In acest timp se curata, se spala si se taie bucatele mici morcovul, patrunjelul radacina, telina, ardeiul gras si rosiile si ceapa se toaca.

    Se indeparteaza spuma formata si se pun legumele la fiert.

    Se lasa sa fiarba incet 1 ora jumatate- 2 ore.

    In acest timp cat fierbe carnea, se fac taiteii.

    Taitei de casa pentru Borsul cu carne de pui

    Se bate oul bine, se adauga un praf de sare si se pune faina.

    Se formeaza un aluat moale care se intinde si se taie fasii de circa 10 cm care se taie dupa aceea fideluta in fasii foarte subtiri.

    Se adauga taiteii in ciorba si se mai lasa 10 minute sa fiarba.

    Dupa ce carnea si taiteii au fiert, se adauga sare, borsul cald, leusteanul si patrunjelul verde taiat mic si se lasa sa mai fiarba cinci minute.
    Pofta buna!

Alte retete culinare