You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cel mai rapid platou aperitiv traditional

Cel mai rapid platou aperitiv traditional
Timp de gatire
30 min
Timp de pregatire
1
Portii
    Ingrediente:
    Carnati afumat
    caltabos
    jumari
    masline
    branza telemea
    gogosar murat
    Mod de preparare:

    Platoul taranesc cu produse traditionale facute in casa constituie cel mai de succes preparat cu orice ocazie.

    Produsele traditionale din carne de porc pot fi gasite in comert. Platoul traditional este gata in numai cateva minute . Cel mai rapid platou traditional consta din asezarea pe o farfurie a catorva produse traditionale, cum ar fi, carnat afumat, caltabos, jumari, branza, masline si gogosari murati. Combinatiile pot fi nenumarate, variatiile de carne, branzeturi si legume pot fi nelimitate.
     

    Orice platou romanesc trebuie sa contina neaparat produse traditionale din carne: slanina, caltabos, carnati, toba, lebar, sunculita taraneasca, muschiulet etc.


    Bucatile de carnati (inclusiv toba, lebarul etc) pot fi taiate si prinse cu scobitori. Slanina se poate cresta si se poate da cu boia de ardei.

    Poti folosi branzeturi traditionale, precum urda, casul, branza de oaie, telemeaua de vaca. Taie branza cubulete sau dreptunghiuri.

    Verdeata ocupa un loc important intr-un platou traditional. Poti alege sa pui rosii, ardei grasi, masline negre , ceapa verde si ceapa rosie, marar, patrunjel etc.

Alte retete culinare