You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Glazura regala royal icing pentru ornat turta dulce si biscuiti

Glazura regala royal icing pentru ornat turta dulce si biscuiti
Timp de gatire
Timp de pregatire
1
Portii
    Ingrediente:
    2 albusuri
    350 gr zahar pudra (neaparat cumparat deoarece contine un plus de amidon)
    2 lingurite amidon
    2 lingurite zeama lamaie
    Mod de preparare:

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

    Indiferent cum o numiti, aceasta glazura este o uimitoare pasta preparata din albus de ou cu zahar pudra care ii confera o consistenta potrivita pentru a decora suprafata biscuitilor, a turtei dulci, prajituri, torturi etc. Se prepara foarte usor, in 3 pasi simpli.
     

    Pasul 1: Albusurile tinute la temperatura camerei se mixeaza cu mixerul pana cand obtineti o spuma tare.

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

    Pasul 2: Adaugati amidonul si zeama de lamaie.

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

    Pasul 3: Adaugati zaharul, treptat. Veti obtine o crema groasa, lucioasa, numai buna pentru ornat.


    Glazura obtinuta se pune intr-un pos cu dui subtire si se decoreaza suprafetele dorite.

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

    Punem glazura astfel obtinuta intr-un pos prevazut cu dui subtire. 

    Dupa ce decoram, lasam ca glazura sa se usuce bine.

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

    Glazura ramasa o acoperim pentru a nu se usca pana la urmatoarea utilizare.

    Glazura regala/ royal icing/ glazura de zahar se poate colora cu gel colorant.

    Glazura regala, royal icing, glazura de zahar

Alte retete culinare