You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salata de boeuf cu pulpe de pui dezosate

Salata de boeuf cu pulpe de pui dezosate
30 min
Timp de gatire
50 min
Timp de pregatire
1
Portii
    Ingrediente:
    6 pulpe de pui dezosate
    6 morcovi
    2 buc. patrunjel
    1 ceapa
    4 cartofi medii fierti
    200 g mazare fiarta
    5 oua
    3 castraveti murati
    ulei pentru maioneza
    sare, piper
    Mod de preparare:

    Salata de boeuf cu pulpe de pui dezosate

    Carnea de pulpe de pui este mult mai gustoasa decat pieptul de pui și-i da salatei de "boeuf" savoare. 

    Intr-o oala incapatoare punem la fiert carnea de pui pui impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cand se strange spuma se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.
    Se curata legumele si se pun in oala cu carne, la fiert, putem pune cateva boabe de piper. Supa se poate gati cu taitei sau cu galuste de gris.

    Aruncam ceapa fiarta si incepem sa taiem legumele fierte si castravetii cubulete.


    Taiem cat mai marunt si carnea de pui. 


    Fierbem 4 oua la fiert, ii racim si-i taiem cubulete.

    Maioneza pentru salata de boeuf cu pulpe de pui dezosate

    Un galbenus fiert impreuna cu un galbenus crud se amesteca cu o lingurita de mustar, mixam cu mixerul la prima treapta si adaugam treptat uleiul pana cand obtinem o cantitate suficienta de maioneza.
    Cand sunt toate gata se amesteca legumele cu maioneza, adaugam zeama de lamaie si potrivim gustul cu sare si piper. Asezam salata de boeuf pe un platou si o decoram cu legume, masline, muraturi etc.

    salata de boeuf

    salata de boeuf

    Alte idei de decor salata de boeuf

    decor salata de boeuf

    decor salata de boeuf decor salata de boeuf

    decor salata de boeuf

Alte retete culinare